ANNE OLMAYA GÜN SAYAN RİZELİ ÜNLÜ İSİM PAYLAŞIMLARI İLE BÜYÜLEDİ

Magazin 28.09.2020 - 11:47, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3241+ kez okundu.
 

ANNE OLMAYA GÜN SAYAN RİZELİ ÜNLÜ İSİM PAYLAŞIMLARI İLE BÜYÜLEDİ

Anne olmaya gün sayan RİZELİ Ünlü sanatçı  Sinem Kobal paylaştı güzelliğiyle herkesi büyüledi. Sinem Kobal, sosyal medya hesabından makyajsız olduğu bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. 32 yaşındaki güzel oyuncunun doğal hali takipçilerinden büyük beğeni topladı. ATV ekranlarına gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu üstelenen Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal, artık hamileliğinin 8. ayında ve kızını kucağına almak için gün sayıyor.  2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile Ayvalık’ta dünya evine giren Sinem Kobal, annelik heyecanını yayınladığı pozlarla takipçileriyle paylaşmıştı.  Karnını göstermediği için eleştiri yağmuruna tutulan güzel oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağmıştı.  Güzel oyuncu hamilelik pozlarının sonrasında bu sefer de makyajsız haliyle gündeme gelmeyi başardı Hamileliğinin son zamanlarını yaşayan Kobal, takipçileriyle doğal halini paylaştı. Duru güzelliğiyle takipçilerini büyüleyen güzel oyuncunun fotoğrafına iltifatlar yağdı.

Anne olmaya gün sayan RİZELİ Ünlü sanatçı  Sinem Kobal paylaştı güzelliğiyle herkesi büyüledi.


Sinem Kobal, sosyal medya hesabından makyajsız olduğu bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. 32 yaşındaki güzel oyuncunun doğal hali takipçilerinden büyük beğeni topladı.


ATV ekranlarına gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu üstelenen Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal, artık hamileliğinin 8. ayında ve kızını kucağına almak için gün sayıyor. 


2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile Ayvalık’ta dünya evine giren Sinem Kobal, annelik heyecanını yayınladığı pozlarla takipçileriyle paylaşmıştı. 


Karnını göstermediği için eleştiri yağmuruna tutulan güzel oyuncunun fotoğraflarına beğeni yağmıştı. 


Güzel oyuncu hamilelik pozlarının sonrasında bu sefer de makyajsız haliyle gündeme gelmeyi başardı


Hamileliğinin son zamanlarını yaşayan Kobal, takipçileriyle doğal halini paylaştı. Duru güzelliğiyle takipçilerini büyüleyen güzel oyuncunun fotoğrafına iltifatlar yağdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi