ANKARA RİDEF’TEN ANLAMLI BULUŞMA

Rize 29.11.2019 - 15:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2777+ kez okundu.
 

ANKARA RİDEF’TEN ANLAMLI BULUŞMA

Ankara Rize Dernekleri Federasyonunun "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle düzenlemiş olduğu "Rizeli Öğretmenler Buluşması" TED Üniversitesinin salonunda gerçekleştirildi.Ankara’da ki Rizeli öğretmen,akademisyen ve Milli Eğitim Bakanlığı bürokratlarının yoğun katılımı ile gerçekleşen geceye Rize Milletvekili ve  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hayati Yazıcı, TBMM e.Başkanı Köksal Toptan ve çok değerli eşi Saime Toptan,MHP Ankara milletvekili ve TBMM idare amiri Sayın Erkan Haberal,TED Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu,Rize İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete,Çaykur Rizespor başkanı Hasan Kartal,ATO Başkanı Gürsel Baran,Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Göktan Meto, ve Rizeli Öğretmenler katıldı. Yemekli toplantı olarak gerçekleştirilen programda Karadeniz sanatçıları Özbay Demirciler ve Yaşar Eskivar tulum ve kemençe ile Sinan Akçal da sazı ve sesi ile katılımcılara müzik ziyafeti sundular ve konuşmalara geçildi. Rize Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Muammer Bostan konuşmasında “Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyorum” diyerek  sözlerine başladı. Ankara’da ki Rizeli eğitimcilerle bu anlamlı gün adına buluşmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek katılan milletvekillerimize ve eğitimcilerimize teşekkür etti. Ankara Rize Dernekleri Federasyonunun Ankara’da ki Rizelileri bir araya getirmeye devam edeceğini bu etkinliklerin birlik ve beraberlik duygusunu güçlendireceğini söyledi. Bostan ayrıca “ÜLKEMİZİN EĞİTİMİNE BÜYÜK KATKILAR SUNAN Rizeli eski Milli Eğitim Bakanımız Tevfik İleri’yi rahmetle yad ediyorum, yine aynı şekilde Milli Eğitim de büyük projeler gerçekleştiren ve şuan aramızda bulunan eski Milli Eğitim Bakanımız  Rizeli Sayın Köksal Toptan’ a da hizmetleri için teşekkür etti.” diyerek sözlerini tamamladı. Genel Başkan Muammer Bostan’ın ardından Rize Milletvekili ve  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hayati YAZICI, TBMM e.Başkanı Köksal TOPTAN,MHP Ankara milletvekili ve TBMM idare amiri Sayın Erkan HABERAL konuşmalarında eğitime ve buluşmanın önemine vurgu yaptılar.Konuşmaların ardından buluşmaya ev sahipliği yapan TED Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’na plaket takdim edildi. Plaketi Genel Başkan Muammer Bostan’ın ricasıyla Hayati Yazıcı takdim etti.  

Ankara Rize Dernekleri Federasyonunun "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle düzenlemiş olduğu "Rizeli Öğretmenler Buluşması" TED Üniversitesinin salonunda gerçekleştirildi.Ankara’da ki Rizeli öğretmen,akademisyen ve Milli Eğitim Bakanlığı bürokratlarının yoğun katılımı ile gerçekleşen geceye Rize Milletvekili ve  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hayati Yazıcı, TBMM e.Başkanı Köksal Toptan ve çok değerli eşi Saime Toptan,MHP Ankara milletvekili ve TBMM idare amiri Sayın Erkan Haberal,TED Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu,Rize İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete,Çaykur Rizespor başkanı Hasan Kartal,ATO Başkanı Gürsel Baran,Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Göktan Meto, ve Rizeli Öğretmenler katıldı.


Yemekli toplantı olarak gerçekleştirilen programda Karadeniz sanatçıları Özbay Demirciler ve Yaşar Eskivar tulum ve kemençe ile Sinan Akçal da sazı ve sesi ile katılımcılara müzik ziyafeti sundular ve konuşmalara geçildi.


Rize Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Muammer Bostan konuşmasında “Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyorum” diyerek  sözlerine başladı. Ankara’da ki Rizeli eğitimcilerle bu anlamlı gün adına buluşmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek katılan milletvekillerimize ve eğitimcilerimize teşekkür etti. Ankara Rize Dernekleri Federasyonunun Ankara’da ki Rizelileri bir araya getirmeye devam edeceğini bu etkinliklerin birlik ve beraberlik duygusunu güçlendireceğini söyledi. Bostan ayrıca “ÜLKEMİZİN EĞİTİMİNE BÜYÜK KATKILAR SUNAN Rizeli eski Milli Eğitim Bakanımız Tevfik İleri’yi rahmetle yad ediyorum, yine aynı şekilde Milli Eğitim de büyük projeler gerçekleştiren ve şuan aramızda bulunan eski Milli Eğitim Bakanımız  Rizeli Sayın Köksal Toptan’ a da hizmetleri için teşekkür etti.” diyerek sözlerini tamamladı.


Genel Başkan Muammer Bostan’ın ardından Rize Milletvekili ve  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Hayati YAZICI, TBMM e.Başkanı Köksal TOPTAN,MHP Ankara milletvekili ve TBMM idare amiri Sayın Erkan HABERAL konuşmalarında eğitime ve buluşmanın önemine vurgu yaptılar.Konuşmaların ardından buluşmaya ev sahipliği yapan TED Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’na plaket takdim edildi. Plaketi Genel Başkan Muammer Bostan’ın ricasıyla Hayati Yazıcı takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi