Ankara'dan Fırsat Buldukça Rize'de.

Siyaset 22.04.2019 - 19:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2633+ kez okundu.
 

Ankara'dan Fırsat Buldukça Rize'de.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ankara’daki çalışmalarının dışındaki tüm vakti memleketi Rize’de hemşerileriyle bir arada geçirdiğini belirterek, “Hemşehrilerimizle  bir araya geldiğimiz vakitler bize nefes aldırıyor” dedi.  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı Rize Merkezde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yeni açılan iş yerlerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Milletvekili Avcı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçimin ardından hız kesmeyen Avcı bugün beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ile birlikte Rize merkezde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Yoğun seçim programı dolayısıyla açılışlarına katılamadığı yeni açılan iş yerlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Hemşerileriyle bir araya gelen Avcı, ülke gündemi başta olmak üzere genel ve yerel konular hakkında sohbet etti. Şikayetleri dinleyip vatandaşların görüş ve önerilerini aldı.  Milletvekili Avcı ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, “Her zaman olduğu gibi yine hemşehrilerimizle bir aradayız. Yoğun bir seçim çalışmasının ardından bugün Rize merkezdeki esnaflarımızla bir araya geldik. Yeni açılan iş yerlerimizi ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle seçim sonuçlarını değerlendirdik. Onların görüşlerini, isteklerini ve sorunlarını dinledik. Bizim için hemşerilerimizle iç içe olmak en büyük mutluluktur. Yoğun geçen çalışma tempomuz içinde hemşerilerimizle bir araya geldiğimiz vakitler bize nefes aldırıyor. Onlarla sohbet etmek, onları dinlemek bize ayrı bir mutluluk veriyor. Bizlere verilen vekaleti en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışmalarımızı yaparken de her zaman  hemşehrilerimizin fikirlerine görüşlerine ve önerilerine kulak veriyor onların arasında yer olarak istişare halinde oluyoruz. Bundan sonrada olmaya devem edeceğiz. Bizleri güler yüzleriyle ve hoş sohbetleriyle ağırlayan tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” Dedi         

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ankara’daki çalışmalarının dışındaki tüm vakti memleketi Rize’de hemşerileriyle bir arada geçirdiğini belirterek, “Hemşehrilerimizle  bir araya geldiğimiz vakitler bize nefes aldırıyor” dedi. 


AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı Rize Merkezde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yeni açılan iş yerlerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Milletvekili Avcı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçimin ardından hız kesmeyen Avcı bugün beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ile birlikte Rize merkezde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Yoğun seçim programı dolayısıyla açılışlarına katılamadığı yeni açılan iş yerlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Hemşerileriyle bir araya gelen Avcı, ülke gündemi başta olmak üzere genel ve yerel konular hakkında sohbet etti. Şikayetleri dinleyip vatandaşların görüş ve önerilerini aldı. 


Milletvekili Avcı ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, “Her zaman olduğu gibi yine hemşehrilerimizle bir aradayız. Yoğun bir seçim çalışmasının ardından bugün Rize merkezdeki esnaflarımızla bir araya geldik. Yeni açılan iş yerlerimizi ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle seçim sonuçlarını değerlendirdik. Onların görüşlerini, isteklerini ve sorunlarını dinledik. Bizim için hemşerilerimizle iç içe olmak en büyük mutluluktur. Yoğun geçen çalışma tempomuz içinde hemşerilerimizle bir araya geldiğimiz vakitler bize nefes aldırıyor. Onlarla sohbet etmek, onları dinlemek bize ayrı bir mutluluk veriyor. Bizlere verilen vekaleti en iyi şekilde yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışmalarımızı yaparken de her zaman  hemşehrilerimizin fikirlerine görüşlerine ve önerilerine kulak veriyor onların arasında yer olarak istişare halinde oluyoruz. Bundan sonrada olmaya devem edeceğiz. Bizleri güler yüzleriyle ve hoş sohbetleriyle ağırlayan tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” Dedi 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi