Ankara'da yaşlı bakım evinde yangın sonrası skandal görüntüler VİDEO

Türkiye 17.04.2020 - 17:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1951+ kez okundu.
 

Ankara'da yaşlı bakım evinde yangın sonrası skandal görüntüler VİDEO

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki huzurevinde, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekibi, söndürme çalışması başlatırken, sağlık görevlileri de dumandan etkilenen yaşlılara müdahale etti.  Ankara Valiliği yangına ilişkin açıklamada bulundu.   Mutlukent Mahallesi 1961 Sokak'ta bulunan özel huzurevi ve yaşlı bakım merkezinde, saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle 3 katlı binadan yükselen alevleri fark eden görevliler, huzurevi sakinlerini dışarı çıkardı. Dumandan etkilenen bazı yaşlılar, binanın yakınında çimlere yatırıldı. Haber verilmesiyle itfaiye ve sağlık ekipleri, bölgeye sevk edildi. Sağlık görevlileri, hemen yaşlılara müdahale etti. İtfaiye ekipleri ise yangını söndürmek için çalışma başlattı.  VALİLİKTEN AÇIKLAMA   Ankara Valiliği: Çankaya ilçemizde özel bir gediatri ve yaşlı bakım merkezinde yangın meydana gelmiş merkezde kalan sakinlerin tamamı kontrol amaçlı olarak hastaneye alındı. Yangın kontrol altına alındı. Olayda herhangi blr can kaybı ve yaralanma bulunmamaktadır.   

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki huzurevinde, belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekibi, söndürme çalışması başlatırken, sağlık görevlileri de dumandan etkilenen yaşlılara müdahale etti.  Ankara Valiliği yangına ilişkin açıklamada bulundu.
 

Mutlukent Mahallesi 1961 Sokak'ta bulunan özel huzurevi ve yaşlı bakım merkezinde, saat 17.00 sıralarında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle 3 katlı binadan yükselen alevleri fark eden görevliler, huzurevi sakinlerini dışarı çıkardı. Dumandan etkilenen bazı yaşlılar, binanın yakınında çimlere yatırıldı. Haber verilmesiyle itfaiye ve sağlık ekipleri, bölgeye sevk edildi. Sağlık görevlileri, hemen yaşlılara müdahale etti. İtfaiye ekipleri ise yangını söndürmek için çalışma başlattı. 


VALİLİKTEN AÇIKLAMA

 

Ankara Valiliği: Çankaya ilçemizde özel bir gediatri ve yaşlı bakım merkezinde yangın meydana gelmiş merkezde kalan sakinlerin tamamı kontrol amaçlı olarak hastaneye alındı. Yangın kontrol altına alındı. Olayda herhangi blr can kaybı ve yaralanma bulunmamaktadır. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi