Aniden yola çıkınca otomobil çarptı

Karadeniz 03.05.2019 - 15:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2336+ kez okundu.
 

Aniden yola çıkınca otomobil çarptı

DÜZCE’de, otomobil aniden yola çıkan bisikletli kişiye çarptı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, yere savrulan kişi yerde kıvrandı. Olay, Düzce Aziziye Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi’nde meydana geldi.   D-100 Karayolu’na aniden çıkan bisiklet sürücüsüne otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan bisiklet sürücüsü, yerden kalktıktan sonra acı ile yeniden yere düştü. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, otomobil sürücüsü ve çevrede bulunanlar yardıma koştu. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.  

DÜZCE’de, otomobil aniden yola çıkan bisikletli kişiye çarptı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, yere savrulan kişi yerde kıvrandı. Olay, Düzce Aziziye Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi’nde meydana geldi.

 

D-100 Karayolu’na aniden çıkan bisiklet sürücüsüne otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan bisiklet sürücüsü, yerden kalktıktan sonra acı ile yeniden yere düştü. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, otomobil sürücüsü ve çevrede bulunanlar yardıma koştu. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi