ANAVATAN PARTİSİ'NİN RİZE'DE ESKİ RÜZGARINI ESTİRMEK İSTİYORUZ

Siyaset 13.07.2020 - 09:08, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2670+ kez okundu.
 

ANAVATAN PARTİSİ'NİN RİZE'DE ESKİ RÜZGARINI ESTİRMEK İSTİYORUZ

Anavatan partisi  Rize İl Başkanı Ceyhun YILMAZ  yaptığı yazılı açıklamada Rizelilere seslenerek şşunları söyledi.         Bugün yıllardır Rizeli hemşerilerimizin hasretini çektiği partimizi tekrar Hemşerilerimizle kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçmişte yaşadığımız her hatamızdan ders alarak gelecekte Rize'miz için çalışmayı kendimize görev edendik, eski genel başkanımız ve başbakanımız Ahmet Mesut Yılmaz'ın memleketini ne kadar sevdiğini memleketine ne denli içten bağlı olduğunu tüm hemşerilerimiz bilmektedir. Bizde aynı sevgi ve içten bağlıklı tüm hemşerilerimizi kucaklamak için yeniden Anap rüzgarını Rize'de estirme kararı aldık  bu vesile ile bütün Anap sevdalılarını ve memleket için çalışma aşkıyla dolu olan tüm hemşerilerimizi yuvalarına Anavatanlarına geri dönme çağrısı yapıyorum. Geçmişte olduğu gibi gelin yine el ele verip memleketimize çıkarsız ve büyük bir sevgimizle hizmet edelim. Kurucu genel başkanımızın bize öğüt niteliğinde olan sözü “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” ilkesini siyasetin hiç bir kademesinde unutmayacağımızı hemşerilerimize tüm kalbimizle söz veriyoruz.dedi.

Anavatan partisi  Rize İl Başkanı Ceyhun YILMAZ  yaptığı yazılı açıklamada Rizelilere seslenerek şşunları söyledi.
       
Bugün yıllardır Rizeli hemşerilerimizin hasretini çektiği partimizi tekrar Hemşerilerimizle kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Geçmişte yaşadığımız her hatamızdan ders alarak gelecekte Rize'miz için çalışmayı kendimize görev edendik, eski genel başkanımız ve başbakanımız Ahmet Mesut Yılmaz'ın memleketini ne kadar sevdiğini memleketine ne denli içten bağlı olduğunu tüm hemşerilerimiz bilmektedir. Bizde aynı sevgi ve içten bağlıklı tüm hemşerilerimizi kucaklamak için yeniden Anap rüzgarını Rize'de estirme kararı aldık  bu vesile ile bütün Anap sevdalılarını ve memleket için çalışma aşkıyla dolu olan tüm hemşerilerimizi yuvalarına Anavatanlarına geri dönme çağrısı yapıyorum.

Geçmişte olduğu gibi gelin yine el ele verip memleketimize çıkarsız ve büyük bir sevgimizle hizmet edelim.

Kurucu genel başkanımızın bize öğüt niteliğinde olan sözü “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” ilkesini siyasetin hiç bir kademesinde unutmayacağımızı hemşerilerimize tüm kalbimizle söz veriyoruz.dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi