AMELİYAT EDEN DOKTOR YILMAZ'IN SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI.

Siyaset 08.05.2020 - 17:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1892+ kez okundu.
 

AMELİYAT EDEN DOKTOR YILMAZ'IN SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI.

T. C. Eski Başbakanlarından Sn. Mesut Yılmaz’ın Sağlık Durumu Hakkında…   Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Türe ve ekibi tarafından ameliyat edilen T.C. Eski Başbakanlarından Sn. Mesut Yılmaz’ın sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı.   Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştimur ve Prof. Dr. Uğur Türe tarafından yapılan açıklamada;   “Sn. Mesut Yılmaz, 5 Mayıs 2020 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesinde başarılı bir beyin ameliyatı geçirmiştir. Şu an itibariyle tedavisine serviste devam edilmekte ve sağlık durumu hızla iyileşmektedir” dediler.

T. C. Eski Başbakanlarından Sn. Mesut Yılmaz’ın Sağlık Durumu Hakkında…

 

Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Uğur Türe ve ekibi tarafından ameliyat edilen T.C. Eski Başbakanlarından Sn. Mesut Yılmaz’ın sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı.

 

Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştimur ve Prof. Dr. Uğur Türe tarafından yapılan açıklamada;

 

“Sn. Mesut Yılmaz, 5 Mayıs 2020 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesinde başarılı bir beyin ameliyatı geçirmiştir. Şu an itibariyle tedavisine serviste devam edilmekte ve sağlık durumu hızla iyileşmektedir” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi