Amasra'da hortum

Karadeniz 30.06.2019 - 14:42, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1970+ kez okundu.
 

Amasra'da hortum

BARTIN'ın Amasra ilçesinde denizde aynı anda oluşan ve cep telefonu ile görüntülenen 2 hortum, endişeye neden oldu. Amasra açığında denizde aynı anda 2 hortum oluştu. Oluşan hortumlar cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. Hortumu görenler endişeye kapıldı.   Açıkta oluşan hortumlar, çevredekiler tarafından cep telefonları ile görüntülendi. Hortumlar deniz üzerinde yaklaşık 15 dakika etkili olduktan sonra kayboldu.

BARTIN'ın Amasra ilçesinde denizde aynı anda oluşan ve cep telefonu ile görüntülenen 2 hortum, endişeye neden oldu. Amasra açığında denizde aynı anda 2 hortum oluştu. Oluşan hortumlar cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. Hortumu görenler endişeye kapıldı.

 

Açıkta oluşan hortumlar, çevredekiler tarafından cep telefonları ile görüntülendi. Hortumlar deniz üzerinde yaklaşık 15 dakika etkili olduktan sonra kayboldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi