AMANSIZ HASTALIĞA YENİK DÜŞTÜ.

Vefat 07.12.2019 - 11:43, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3309+ kez okundu.
 

AMANSIZ HASTALIĞA YENİK DÜŞTÜ.

Rize Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler eski Müdürü Hamit SUYABATMAZ hayatını kaybetti.   Uzun zamandır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Suyabatmaz  bu sabah tedavi gördüğü Hastanede vefat etti. Rize Merkez TOBB İlkokulu öğretmeni Nesrin SUYABATMAZ'ın eşi olan merhum Hamit Suyabatmaz'ın cenazesi 8 Aralık Pazar günü öğlen namazının ardından Rize Merkez Sahil Camiinde kılınacan cenaze namazından sonra Pehlivan Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi.   Vefat eden A. Hamit Suyabatmaz için Rize Gazeteciler Cemiyeti önünde de bir  tören düzenledi

Rize Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler eski Müdürü Hamit SUYABATMAZ hayatını kaybetti.
 

Uzun zamandır yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Suyabatmaz  bu sabah tedavi gördüğü Hastanede vefat etti.


Rize Merkez TOBB İlkokulu öğretmeni Nesrin SUYABATMAZ'ın eşi olan merhum Hamit Suyabatmaz'ın cenazesi 8 Aralık Pazar günü öğlen namazının ardından Rize Merkez Sahil Camiinde kılınacan cenaze namazından sonra Pehlivan Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi.

 

Vefat eden A. Hamit Suyabatmaz için Rize Gazeteciler Cemiyeti önünde de bir  tören düzenledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi