Allah göstermesin, adamın yanında silah olsa bunlar adamı katil eder..

Spor 11.05.2019 - 22:59, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1843+ kez okundu.
 

Allah göstermesin, adamın yanında silah olsa bunlar adamı katil eder..

Hasan Kartal: Silahım olsaydı hakemi vururdum Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray'a 3-2 yenildikleri maçın ardından A Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Kartal, "Silahım olsa, vururdum, samimi söylüyorum. İyi ki yoktu. Allah göstermesin, adamın yanında silah olsa bunlar adamı katil eder." dedi.   Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 3-2 yendiği maçın ardından Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Türk futbolunun en sert tepkilerinden birini verdi. Galatasaray'a hakem hataları ile yenildiklerini ifade eden Hasan Kartal, "Bu terbiyesizler nasıl çoluğunun çocuğunun yüzüne bakacak. Böyle bir şey olur mu? Galatasaray camiası büyük camia, bizi yensin, şamiyon olsun bize ne! Bir tane kıçı kırık hakem bize neden bunu yapıyor" dedi. Rizespor üzerinde oyunlar oynandığının altını çizen Hasan Kartal, "Benim gözümle gördüğüm şey şu, orada bir penaltı yok. Rizespor üzerinde oynanan bir oyun var ancak Rize bunları yemez, Rize bir bütündür" şeklinde konuştu. TFF'den ve MHK'dan istifa beklentisi olduğunu kaydeden Kartal, "Bunlar onurlu insanlarsa, gururlu insanlarsa, kişilikleri varsa, hem federasyon başkanının, hem MHK başkanının istifa etmesi lazım. Demek ki bu işi yapamıyorlar. Balık baştan kokar, başı bozuk. Başı düzgün olsa, bunlar böyle yapamaz. Yönetimi bilmiyorlar, biz de kulüp yönetiyoruz. Böyle haksızlıkları gördükçe üzülüyorum. Bu federasyon kimin federasyonu? Benim federasyonum değil mi? Tüm kulüplerin federasyonu değil mi bu? Federasyon birilerini kucaklattırıyor, diğerleri ne yapacak?" dedi. "SİLAHIM OLSAYDI HAKEMİ VURURDUM" Erman Toroğlu'nun "Tribünde silahımı getirin, bu hakemi vuracağım dediniz mi?" sorusuna cevap veren başkan, "Silahım olsa, vururdum, samimi söylüyorum. İyi ki yoktu. Allah göstermesin, adamın yanında silah olsa bunlar adamı katil eder. Çok düzgün bir seyircimiz var, kimse taşkınlık yapmadı. Böyle bir şey başka vilayette olsa daha başka şeyler olabilirdi. Seyircimiz de, yöneticilerimiz de belli bir seviyede durdu" ifadelerini kullandı. Kulüpler Birliği'nin Galatasaray'ın göstediği hakem tepkisinin ardından yayınladığı bildiriye imza atıp atmadığı sorulan Kartal, "O şeye imza atmadım. Islak imza atmadım ama bana böyle böyle bir konu var dediler, ben de katılırım dedim. Yeni başkan olduğum için fazla da bir şey anlamamıştım" cevabını verdi. .

Hasan Kartal: Silahım olsaydı hakemi vururdum

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray'a 3-2 yenildikleri maçın ardından A Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Kartal, "Silahım olsa, vururdum, samimi söylüyorum. İyi ki yoktu. Allah göstermesin, adamın yanında silah olsa bunlar adamı katil eder." dedi.

 

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 3-2 yendiği maçın ardından Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Türk futbolunun en sert tepkilerinden birini verdi.


Galatasaray'a hakem hataları ile yenildiklerini ifade eden Hasan Kartal, "Bu terbiyesizler nasıl çoluğunun çocuğunun yüzüne bakacak. Böyle bir şey olur mu? Galatasaray camiası büyük camia, bizi yensin, şamiyon olsun bize ne! Bir tane kıçı kırık hakem bize neden bunu yapıyor" dedi.

Rizespor üzerinde oyunlar oynandığının altını çizen Hasan Kartal, "Benim gözümle gördüğüm şey şu, orada bir penaltı yok. Rizespor üzerinde oynanan bir oyun var ancak Rize bunları yemez, Rize bir bütündür" şeklinde konuştu.

TFF'den ve MHK'dan istifa beklentisi olduğunu kaydeden Kartal, "Bunlar onurlu insanlarsa, gururlu insanlarsa, kişilikleri varsa, hem federasyon başkanının, hem MHK başkanının istifa etmesi lazım. Demek ki bu işi yapamıyorlar. Balık baştan kokar, başı bozuk. Başı düzgün olsa, bunlar böyle yapamaz. Yönetimi bilmiyorlar, biz de kulüp yönetiyoruz. Böyle haksızlıkları gördükçe üzülüyorum. Bu federasyon kimin federasyonu? Benim federasyonum değil mi? Tüm kulüplerin federasyonu değil mi bu? Federasyon birilerini kucaklattırıyor, diğerleri ne yapacak?" dedi.

"SİLAHIM OLSAYDI HAKEMİ VURURDUM"

Erman Toroğlu'nun "Tribünde silahımı getirin, bu hakemi vuracağım dediniz mi?" sorusuna cevap veren başkan, "Silahım olsa, vururdum, samimi söylüyorum. İyi ki yoktu. Allah göstermesin, adamın yanında silah olsa bunlar adamı katil eder. Çok düzgün bir seyircimiz var, kimse taşkınlık yapmadı. Böyle bir şey başka vilayette olsa daha başka şeyler olabilirdi. Seyircimiz de, yöneticilerimiz de belli bir seviyede durdu" ifadelerini kullandı.

Kulüpler Birliği'nin Galatasaray'ın göstediği hakem tepkisinin ardından yayınladığı bildiriye imza atıp atmadığı sorulan Kartal, "O şeye imza atmadım. Islak imza atmadım ama bana böyle böyle bir konu var dediler, ben de katılırım dedim. Yeni başkan olduğum için fazla da bir şey anlamamıştım" cevabını verdi.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi