Alkışlar Rizespor Başkanı Hasan Kartal'a

Spor 29.06.2019 - 19:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1715+ kez okundu.
 

Alkışlar Rizespor Başkanı Hasan Kartal'a

Rizespor tesislerinde bayram var ,senlik var,Sayın Hasan KARTAL ve yönetimini Rize halkı adina, ilinden ilçesine kadar, köyün den kasabasina kadar,bir veli, bir ebeyin olarak kutluyorum .Bu ve buna benzer devam edecek organizasyonlar için, Tebriklerimi Rize ili adına sunuyorum. Rizespor Başkan ve  yönetimi, Rize spor sevgisini ,aşkını taraftarlığı nı çocuklarımızdan başlatarak ilk önce bütün il ilçe ilkokullarini tarayarak başlattı.il ile Rizespor arasindaki kopuklugu giderdi.İl ile kulüp arasındaki iletişim eksikliğini giderilmesinde bizzat rol aldı.Taraftar sayısının cogalmasi herkesin malumu.  Okulların kapanmasıyla birlik de, cocuklrimiza, alt yapı hocalarının, Harun hoca nezaretinde  tesislerde bayram senlik estiriyor.Aileler Anneler babalar çocuklar kulüp hocaların bilgilerinden yararlanarak antrenmanları nı yapıp geleceğin futbolcularının seçmeleri de yapıyorlar.  Tesislerde bu bayram sürerken U19..U17 takımlarının antrenmanları nin devam etmesi Gelen çocukların hedef almaları konusunda güzel bir örnek olmuştur .  14 yaş  alt yapı sorumlusu hocası Karafazliyi gözlerim aradi.14 yaş alt yapi sporcularinin KÜTAHYA da turnuvaya gittiklerini ve yenilgisiz 15 takım arasında namağlup olduklarını,dönüş yolunda olduklarının bilgisini almam ayrıca keyiflendirdi. Başkan KARTAL ve Alt yapı sorumlusu Karavinin , Alt yapı sorumlu koordinatörlerinin ve hocalarının  çalışması, yeni nesile ilgileri ,tesislere bütün ili açmaları kısa zaman da özlenen beklenen futbolcuları A Takima kazandıracaktır. Artik il ile kulup butunlesti tebrikler baskan.      

Rizespor tesislerinde bayram var ,senlik var,Sayın Hasan KARTAL ve yönetimini Rize halkı adina, ilinden ilçesine kadar, köyün den kasabasina kadar,bir veli, bir ebeyin olarak kutluyorum .Bu ve buna benzer devam edecek organizasyonlar için, Tebriklerimi Rize ili adına sunuyorum.

Rizespor Başkan ve  yönetimi, Rize spor sevgisini ,aşkını taraftarlığı nı çocuklarımızdan başlatarak ilk önce bütün il ilçe ilkokullarini tarayarak başlattı.il ile Rizespor arasindaki kopuklugu giderdi.İl ile kulüp arasındaki iletişim eksikliğini giderilmesinde bizzat rol aldı.Taraftar sayısının cogalmasi herkesin malumu. 

Okulların kapanmasıyla birlik de, cocuklrimiza, alt yapı hocalarının, Harun hoca nezaretinde  tesislerde bayram senlik estiriyor.Aileler Anneler babalar çocuklar kulüp hocaların bilgilerinden yararlanarak antrenmanları nı yapıp geleceğin futbolcularının seçmeleri de yapıyorlar. 

Tesislerde bu bayram sürerken U19..U17 takımlarının antrenmanları nin devam etmesi Gelen çocukların hedef almaları konusunda güzel bir örnek olmuştur . 

14 yaş  alt yapı sorumlusu hocası Karafazliyi gözlerim aradi.14 yaş alt yapi sporcularinin KÜTAHYA da turnuvaya gittiklerini ve yenilgisiz 15 takım arasında namağlup olduklarını,dönüş yolunda olduklarının bilgisini almam ayrıca keyiflendirdi.

Başkan KARTAL ve Alt yapı sorumlusu Karavinin , Alt yapı sorumlu koordinatörlerinin ve hocalarının  çalışması, yeni nesile ilgileri ,tesislere bütün ili açmaları kısa zaman da özlenen beklenen futbolcuları A Takima kazandıracaktır. Artik il ile kulup butunlesti tebrikler baskan.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi