Alkan Alkan'dan Rize'deki Okullara Kitap Bağışı

Eğitim 14.05.2019 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2921+ kez okundu.
 

Alkan Alkan'dan Rize'deki Okullara Kitap Bağışı

ALKAN ALKAN’DAN “BİR KİTAP BİR HAYAT” KAMPANYASI  30 yıllık bir geçmişle Ankara’da  lüks oto ve inşaat sektöründe öncü isim olan Alkan Alkan A.Ş. önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. “Bir Kitap Bir Hayat” kampanyası ile dikkatleri çeken firma, Rize’nin Kalkandere ilçesinde bulunan Dağdibi İlkokulu ve Ortaokulu’na kitap bağışında bulundu.  Alkan Alkan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alkan Alkan, “Bir kitap ile bir çocuğun hayatını değiştirebilirsiniz” dedi.   Yarınların teminatı olan çocukların hayatına bir nebze de olsa dokunabilmek için bu kampanyayı başlattıklarını dile getiren Alkan, ihtiyacı olan köy okullarındaki çocukların daha çok kitap okumalarına aracılık edip, onların gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.   Kampanya kapsamında Alkan Alkan olarak, Rize’nin Kalkandere ilçesinde bulunan Dağdibi İlkokulu ve Ortaokulu’na kitap bağışında bulunduklarını dile getiren Alkan, “Geleceğimiz olan çocuklara katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onların donanımlı şekilde yetişmesi demek, Türkiye’nin geleceğine konulan bir tuğladır” şeklinde konuştu.     

ALKAN ALKAN’DAN “BİR KİTAP BİR HAYAT” KAMPANYASI 


30 yıllık bir geçmişle Ankara’da  lüks oto ve inşaat sektöründe öncü isim olan Alkan Alkan A.Ş. önemli bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. “Bir Kitap Bir Hayat” kampanyası ile dikkatleri çeken firma, Rize’nin Kalkandere ilçesinde bulunan Dağdibi İlkokulu ve Ortaokulu’na kitap bağışında bulundu.  Alkan Alkan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alkan Alkan, “Bir kitap ile bir çocuğun hayatını değiştirebilirsiniz” dedi.  


Yarınların teminatı olan çocukların hayatına bir nebze de olsa dokunabilmek için bu kampanyayı başlattıklarını dile getiren Alkan, ihtiyacı olan köy okullarındaki çocukların daha çok kitap okumalarına aracılık edip, onların gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.  


Kampanya kapsamında Alkan Alkan olarak, Rize’nin Kalkandere ilçesinde bulunan Dağdibi İlkokulu ve Ortaokulu’na kitap bağışında bulunduklarını dile getiren Alkan, “Geleceğimiz olan çocuklara katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onların donanımlı şekilde yetişmesi demek, Türkiye’nin geleceğine konulan bir tuğladır” şeklinde konuştu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi