ALİM VE TÜRÜT RİZE'DE SEL BÖLGESİNDE

14.07.2020 - 08:06, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2140+ kez okundu.
 

ALİM VE TÜRÜT RİZE'DE SEL BÖLGESİNDE

İl Başkanı Alim Sel ve Heyelan Bölgelerinde   AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt'le birlikte yoğun yağış sonrası sel ve heyelanın oluştuğu İkizdere ilçesine giderek hasarla ilgili bilgi alarak incelemede bulundu.   İl Başkanı Alim, Devletin tüm imkanlarıyla bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Yoğun yağışlar nedeniyle derelerin taşması sonucu İkizdere İlçemizde meydana gelen afetle ilgili bilgiler aldık, devletimiz bütün imkanlarını seferber etmiş durumdadır. Erzurum yolumuz ulaşılma açılmış, yaralar hızla sarılmaktadır.” dedi.   İl Başkanı Alim ve İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt İkizdere’nin ardından bir başka afetin yaşandığı Çayeli ilçesine giderek buradaki çalışmaları inceledi İl Başkanı Alim, “Çayeli İlçemiz ve Madenli Beldemizdeki son durumu da yerinde gözlemledik, yağışlar aralıklarla devam ediyor, hasar tespit çalışmalarımız sürerken bir yandan yaralar da sarılmaya devam ediyor. Vatandaşlarımız devam eden yağışlardan dolayı dikkatli olmalı ve her türlü riskli durumu yetkili mercilere bildirme noktasında hassasiyet göstermelidir” dedi.

İl Başkanı Alim Sel ve Heyelan Bölgelerinde

 

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim beraberindeki İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt'le birlikte yoğun yağış sonrası sel ve heyelanın oluştuğu İkizdere ilçesine giderek hasarla ilgili bilgi alarak incelemede bulundu.

 

İl Başkanı Alim, Devletin tüm imkanlarıyla bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Yoğun yağışlar nedeniyle derelerin taşması sonucu İkizdere İlçemizde meydana gelen afetle ilgili bilgiler aldık, devletimiz bütün imkanlarını seferber etmiş durumdadır. Erzurum yolumuz ulaşılma açılmış, yaralar hızla sarılmaktadır.” dedi.

 

İl Başkanı Alim ve İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt İkizdere’nin ardından bir başka afetin yaşandığı Çayeli ilçesine giderek buradaki çalışmaları inceledi İl Başkanı Alim, “Çayeli İlçemiz ve Madenli Beldemizdeki son durumu da yerinde gözlemledik, yağışlar aralıklarla devam ediyor, hasar tespit çalışmalarımız sürerken bir yandan yaralar da sarılmaya devam ediyor. Vatandaşlarımız devam eden yağışlardan dolayı dikkatli olmalı ve her türlü riskli durumu yetkili mercilere bildirme noktasında hassasiyet göstermelidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi