Aleyna Tilki'den 30 bin kişiye konser

Kültür 30.06.2019 - 10:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2987+ kez okundu.
 

Aleyna Tilki'den 30 bin kişiye konser

DÜZCE'nin Akçakoca ilçesinde bu yıl 17'ncisi düzenlenen Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivali'nin 2'nci gününde şarkıcı Aleyna Tilki konser verdi. Konseri yaklaşık 30 bin kişi izledi. Şarkıcı Aleyna Tilki, Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivali'nde sahne aldı. Denizden tekneyle sahneye gelen Tilki, orkestra hazırlanirken, sahne kenarında dans etti. Aleyna Tilki, seslendirdiği şarkılarla, alanı dolduran yaklaşık 30 bin kişiyi doyasıya eğlendirdi.   Aleyna Tilki, Barış Manço'nun 'Gül pembe' adlı şarkısını seslendirken, o dönemde olmak istediğini söyledi. Sahnede yaklaşık iki saat kalan Aleyna Tilki, konser sonrası bir grup hayranıyla teknede buluşup, fotograf cektirdi. Bir hayranı Aleyna Tilki'nin bulunduğu tekneye çıkmak istedi. Korumaları uzaklaştırmak isteyince Aleyna Tilki, telefonunu alarak selfi çekip, yeniden hayranına uzattı. 

DÜZCE'nin Akçakoca ilçesinde bu yıl 17'ncisi düzenlenen Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivali'nin 2'nci gününde şarkıcı Aleyna Tilki konser verdi. Konseri yaklaşık 30 bin kişi izledi. Şarkıcı Aleyna Tilki, Uluslararası Kültür, Turizm ve Fındık Festivali'nde sahne aldı. Denizden tekneyle sahneye gelen Tilki, orkestra hazırlanirken, sahne kenarında dans etti. Aleyna Tilki, seslendirdiği şarkılarla, alanı dolduran yaklaşık 30 bin kişiyi doyasıya eğlendirdi.

 

Aleyna Tilki, Barış Manço'nun 'Gül pembe' adlı şarkısını seslendirken, o dönemde olmak istediğini söyledi. Sahnede yaklaşık iki saat kalan Aleyna Tilki, konser sonrası bir grup hayranıyla teknede buluşup, fotograf cektirdi. Bir hayranı Aleyna Tilki'nin bulunduğu tekneye çıkmak istedi. Korumaları uzaklaştırmak isteyince Aleyna Tilki, telefonunu alarak selfi çekip, yeniden hayranına uzattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi