AKLIN YOLU BİR. BAYRAMIN 1.GÜNÜ YAŞ ÇAY ALIMI YOK.

Rize 29.07.2020 - 14:13, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2565+ kez okundu.
 

AKLIN YOLU BİR. BAYRAMIN 1.GÜNÜ YAŞ ÇAY ALIMI YOK.

Arife günü ve Bayramın tamamında çay alımlarının yapılacağını daha önce açıklamıştık ancak üreticilerimizden gelen taleplerin değerlendirilerek yeniden açıklama yapılacağını geçtiğimiz günlerde belirtmiştik. Yapılan değerlendirmeler neticesinde Bayramın birinci günü üreticilerimizden çay alımları yapılmayacaktır.   Bu vesile ile bütün üretici, çalışan ve tüketicilerimiz Kurban Bayramlarını tebrik eder; Bayramın ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ederiz.   Saygılarımızla Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü    

Arife günü ve Bayramın tamamında çay alımlarının yapılacağını daha önce açıklamıştık ancak üreticilerimizden gelen taleplerin değerlendirilerek yeniden açıklama yapılacağını geçtiğimiz günlerde belirtmiştik. Yapılan değerlendirmeler neticesinde Bayramın birinci günü üreticilerimizden çay alımları yapılmayacaktır.

 

Bu vesile ile bütün üretici, çalışan ve tüketicilerimiz Kurban Bayramlarını tebrik eder; Bayramın ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ederiz.

 

Saygılarımızla

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi