Akıntıya kapılan kızı ve arkadaşını kurtaran baba, boğuldu

Karadeniz 15.09.2020 - 19:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1901+ kez okundu.
 

Akıntıya kapılan kızı ve arkadaşını kurtaran baba, boğuldu

ORDU'da serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren kızı Cansu Çolak (22) ve yanındaki arkadaşını kurtaran Halis Çolak (59), yaşamını yitirdi.   Olay, saat 13.30 sıralarında Perşembe ilçesi Çaka mevkiinde meydana geldi. Üniversite öğrencisi Cansu Çolak, serinlemek için arkadaşları ile denize girdi. Cansu ve arkadaşı bir süre sonra akıntıya kapıldı. Durumu gören Cansu'nun babası Halis Çolak denize atladı. Kızını ve arkadaşını kurtaran Halis Çolak, akıntıya kapıldı. Halis Çolak bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden Sahil Güvenlik ekiplerince sudan çıkarılan Çolak'ın sağlık görevlilerince yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. Cansu Çolak ve arkadaşı ise Perşembe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

ORDU'da serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren kızı Cansu Çolak (22) ve yanındaki arkadaşını kurtaran Halis Çolak (59), yaşamını yitirdi.

 

Olay, saat 13.30 sıralarında Perşembe ilçesi Çaka mevkiinde meydana geldi. Üniversite öğrencisi Cansu Çolak, serinlemek için arkadaşları ile denize girdi. Cansu ve arkadaşı bir süre sonra akıntıya kapıldı. Durumu gören Cansu'nun babası Halis Çolak denize atladı. Kızını ve arkadaşını kurtaran Halis Çolak, akıntıya kapıldı. Halis Çolak bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark eden Sahil Güvenlik ekiplerince sudan çıkarılan Çolak'ın sağlık görevlilerince yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. Cansu Çolak ve arkadaşı ise Perşembe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi