AKAS-DER Engelli vatandaşları mutlu etmeyi seviyor.

Türkiye 30.06.2019 - 13:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2037+ kez okundu.
 

AKAS-DER Engelli vatandaşları mutlu etmeyi seviyor.

AKAS-DER Engelli vatandaşları mutlu etmeyi seviyor. Kısa adı AKES-DER olan Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardimlaşma Derneği İstanbul il Başkanlığı sağır,dilsiz ve codalardan oluşan 250 işitme engelli vatandaşı ve aillerini Sakarya il ormanı tabiat parkında kaynaştırma programı eşliğinde bir araya getirdi. Kaynaşma programına Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu ve  Yönetim kurulu olarak Katılım sağlandı  Sabahın erken saatlerinde AKES-DER derneğinin sağlamış olduğu araçlarla İstanbul'dan Sakarya'ya gelen 250 işitme engelli kişi ve aileleri kahvaltı sonrası yapılan tanışma toplantısının ardından muhteşem bir gün geçirdiler. Doğa yürüyüşünden bisiklet binmeye ,at binmeden atv kullanmaya ,macera parkında stres atmaya kadar her türlü spor aktivitesinin olduğu tabiat parkında bir haliyli keyifli gün geçirdiler .  İşitme engelli vatandaşlar yapılan mangal partisi sonrası sonrası AKES-DER yönetimine teşekkür edip İstanbul'a dönmek üzere Sakarya'dan ayrıldılar.

AKAS-DER Engelli vatandaşları mutlu etmeyi seviyor.


Kısa adı AKES-DER olan Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardimlaşma Derneği İstanbul il Başkanlığı sağır,dilsiz ve codalardan oluşan 250 işitme engelli vatandaşı ve aillerini Sakarya il ormanı tabiat parkında kaynaştırma programı eşliğinde bir araya getirdi.


Kaynaşma programına Anadolu Kültür Eğitim Spor Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Hasan Kansızoğlu ve  Yönetim kurulu olarak Katılım sağlandı 


Sabahın erken saatlerinde AKES-DER derneğinin sağlamış olduğu araçlarla İstanbul'dan Sakarya'ya gelen 250 işitme engelli kişi ve aileleri kahvaltı sonrası yapılan tanışma toplantısının ardından muhteşem bir gün geçirdiler.


Doğa yürüyüşünden bisiklet binmeye ,at binmeden atv kullanmaya ,macera parkında stres atmaya kadar her türlü spor aktivitesinin olduğu tabiat parkında bir haliyli keyifli gün geçirdiler . 


İşitme engelli vatandaşlar yapılan mangal partisi sonrası sonrası AKES-DER yönetimine teşekkür edip İstanbul'a dönmek üzere Sakarya'dan ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi