AK PARTİLİ VEKİLİN ACI GÜNÜ. RİZE'DE TOPRAĞA VERİLDİ.

Vefat 04.01.2020 - 13:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 3072+ kez okundu.
 

AK PARTİLİ VEKİLİN ACI GÜNÜ. RİZE'DE TOPRAĞA VERİLDİ.

Hudut Sahilleri Genel Müdürü ve Rizeli hemşehrimiz Dr. Osman KAN’ın önceki gün vefat eden annesi Şaziye KAN görkemli bir törenle Rize’de son yolculuğuna uğurlandı.          Aynı zamanda Ak Parti İstanbul milletvekillerinden Dr. Ravza KAVAKÇI KAN’ın da kayınvalidesi olan Şaziye KAN, tedavi gördüğü Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşama veda etmiştir.          83 yaşında vefat eden 6 çocuk annesi Şaziye KAN’ın cenaze namazı Rize Merkez Sahil Camiinde kılındıktan sonra Kale Mahallesi’ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.          Merhumenin cenaze namazına Rize Vali Yardımcısı Abdullah ŞEN, Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN, eski Rize Belediye Başkanlarından Halil BAKIRCI, RTE Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN, KTÜ Rektörü Prof.Dr. Süleyman BAYKAL, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM, AKP Rize İl Başkanı İshak ALİM ve yüzlerce Rizeli vatandaş katıldı.          Bu arada Gölyayla “Kabahor” Köyü’nden de yüzlerce kişi de Rize ve dışından bu cenaze için Rize’ye adeta akın ederek hemşehrileri ve komşularını yalnız bırakmadılar.          Mehrume Şaziye KAN’a Allah’tan rahmet, başta oğlu Dr. Osman KAN’, gelini Ravza KAVAKÇI KAN’a, tüm ailelerine, sevenlerine, dostlarına ve yakınlarına da “sabır ve başsağlığı” dileriz.

Hudut Sahilleri Genel Müdürü ve Rizeli hemşehrimiz Dr. Osman KAN’ın önceki gün vefat eden annesi Şaziye KAN görkemli bir törenle Rize’de son yolculuğuna uğurlandı.

        
Aynı zamanda Ak Parti İstanbul milletvekillerinden Dr. Ravza KAVAKÇI KAN’ın da kayınvalidesi olan Şaziye KAN, tedavi gördüğü Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşama veda etmiştir.

        
83 yaşında vefat eden 6 çocuk annesi Şaziye KAN’ın cenaze namazı Rize Merkez Sahil Camiinde kılındıktan sonra Kale Mahallesi’ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

        
Merhumenin cenaze namazına Rize Vali Yardımcısı Abdullah ŞEN, Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN, eski Rize Belediye Başkanlarından Halil BAKIRCI, RTE Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin KARAMAN, KTÜ Rektörü Prof.Dr. Süleyman BAYKAL, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM, AKP Rize İl Başkanı İshak ALİM ve yüzlerce Rizeli vatandaş katıldı.

        
Bu arada Gölyayla “Kabahor” Köyü’nden de yüzlerce kişi de Rize ve dışından bu cenaze için Rize’ye adeta akın ederek hemşehrileri ve komşularını yalnız bırakmadılar.

        
Mehrume Şaziye KAN’a Allah’tan rahmet, başta oğlu Dr. Osman KAN’, gelini Ravza KAVAKÇI KAN’a, tüm ailelerine, sevenlerine, dostlarına ve yakınlarına da “sabır ve başsağlığı” dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi