AK PARTİ HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ÇAY KANUNU TASLAĞINI YAYINLASIN...

Rize 28.06.2020 - 15:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1792+ kez okundu.
 

AK PARTİ HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ÇAY KANUNU TASLAĞINI YAYINLASIN...

TARIM BAKANINA GÖRE DE ÇAY'DA SORUN YOK ÜRETİCİLER MEMNUN.. AKP HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ÇAY KANUNU TASLAĞINI YAYINLASIN... Artvin Milletvekilimiz Uğur Bayraktutan'ın vermiş olduğu soru önergesine yanıt veren Tarım Bakanına göre "Çay Üreticisi açıklanan çay fiyatlarından memnundur ve Çay alımlarında da sorun yoktur." AKP Milletvekili O.Aşkın Bak'da geçtiğimiz günlerde aynı yanıtı vermişti. Bu iki yanıt da İktidar partisinin bakışını göstermektedir. Bu bakış da şudur. Çay'da sorun yoktur, açıklanan fiyatlarda sorun yoktur. Vatandaşlarımız her şeyden memnundur. AKP HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ÇAY KANUNU TASLAĞINI YAYINLASIN. Sayın Bakan cevabi yazısında Çay Kanunu çıkarılması ile ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü yazmıştır. Bu demektir ki ellerinde bir taslak var. Buradan çağrı yapıyoruz elinizde ki ÇAY KANUNU TASLAĞINI açıklayın. Kapalı kapılar ardında yapmış olduğunuz çalışmalar aynı şekilde Ali Bayramoğlu'nun çıkarmaya çalıştığı Çay Kanunu gibi hüsranla sonuçlanacaktır. ÇAY KANUNU ÇAY 'LA İLGİLİ TÜM TARAFLARIN KATILIMIYLA ÇIKARTILMALIDIR. Daha önce açıkladığımız gibi Çay kanunu tüm tarafların katılımıyla hazırlanmalı herkesin benim, sonunda da hepimizin diyeceği bir kanun olmalıdır. Hiç bir siyasi yapılanmanın sadece benim demeyeceği  herkesin ve hepimizin bizim diyeceğimiz bir kanun olmalıdır. CHP olarak uzun bir süredir yaptığımız çağrıda olduğu  gibi ; gene aynı şekilde sesleniyoruz " hep beraber bir araya gelerek ortak katılımla ortak akılla ve ortak iradeyle Çay kanununu çıkaralım." (Bu açıklamalarımızı , Bakanın yanıtı 25 Haziran'da Basından katılan arkadaşlarımızla yapmış olduğu kahvaltılı toplantıda da yapmıştık) Saltuk DENİZ CHP Rize İl Başkanı

TARIM BAKANINA GÖRE DE ÇAY'DA SORUN YOK ÜRETİCİLER MEMNUN..

AKP HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ÇAY KANUNU TASLAĞINI YAYINLASIN...


Artvin Milletvekilimiz Uğur Bayraktutan'ın vermiş olduğu soru önergesine yanıt veren Tarım Bakanına göre "Çay Üreticisi açıklanan çay fiyatlarından memnundur ve Çay alımlarında da sorun yoktur."

AKP Milletvekili O.Aşkın Bak'da geçtiğimiz günlerde aynı yanıtı vermişti.

Bu iki yanıt da İktidar partisinin bakışını göstermektedir. Bu bakış da şudur. Çay'da sorun yoktur, açıklanan fiyatlarda sorun yoktur. Vatandaşlarımız her şeyden memnundur.


AKP HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ÇAY KANUNU TASLAĞINI YAYINLASIN.


Sayın Bakan cevabi yazısında Çay Kanunu çıkarılması ile ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü yazmıştır.
Bu demektir ki ellerinde bir taslak var.

Buradan çağrı yapıyoruz elinizde ki ÇAY KANUNU TASLAĞINI açıklayın.

Kapalı kapılar ardında yapmış olduğunuz çalışmalar aynı şekilde Ali Bayramoğlu'nun çıkarmaya çalıştığı Çay Kanunu gibi hüsranla sonuçlanacaktır.


ÇAY KANUNU ÇAY 'LA İLGİLİ TÜM TARAFLARIN KATILIMIYLA ÇIKARTILMALIDIR.


Daha önce açıkladığımız gibi Çay kanunu tüm tarafların katılımıyla hazırlanmalı herkesin benim, sonunda da hepimizin diyeceği bir kanun olmalıdır. Hiç bir siyasi yapılanmanın sadece benim demeyeceği  herkesin ve hepimizin bizim diyeceğimiz bir kanun olmalıdır.


CHP olarak uzun bir süredir yaptığımız çağrıda olduğu  gibi ; gene aynı şekilde sesleniyoruz " hep beraber bir araya gelerek ortak katılımla ortak akılla ve ortak iradeyle Çay kanununu çıkaralım."


(Bu açıklamalarımızı , Bakanın yanıtı 25 Haziran'da Basından katılan arkadaşlarımızla yapmış olduğu kahvaltılı toplantıda da yapmıştık)


Saltuk DENİZ
CHP Rize İl Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi