AK PARTİ’de şaşırtan istifa

Siyaset 12.11.2019 - 20:54, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2146+ kez okundu.
 

AK PARTİ’de şaşırtan istifa

AK PARTİ’de şaşırtan istifa   AK PART Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş'ın görevinden istifa ettiğini açıklaması kafaları karıştırdı. Çetinbaş, 11 Kasım'da Kütahya'da yapılan fidan dikme etkinliğinde güler yüzlü bir şekilde vatandaşlar ve partilileriyle beraberken 12 Kasım'da ani bir kararla istifa etti. İstifa eden başkanın yerine il başkanlığı görevini vekaleten Mehmet Savurgan'ın yürüteceği bildirildi. DETAY VERMEDİ Ali Çetinbaş, istifası üzerine yaptığı yazılı açıklamada, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'le yapmış olduğu görüşme sonucu bugün itibariyle İl Başkanlığı görevinden ayrıldığını belirtmiş detaylı bir bilgi vermemişti. Çetinbaş açıklamasında “Yapmış olduğum bu görevi ömrüm boyunca onurla taşıyacağımı ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın istikametinden ayrılmayacağımı bilmenizi isterim. Hakkınızı helal ediniz. Baki selam ve muhabbetle” ifadelerini kullandı. Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş birgün önce  sosyal medya hesabından fidan dikme etkinliğinin fotoğraflarını paylaşmıştı.

AK PARTİ’de şaşırtan istifa
 

AK PART Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş'ın görevinden istifa ettiğini açıklaması kafaları karıştırdı. Çetinbaş, 11 Kasım'da Kütahya'da yapılan fidan dikme etkinliğinde güler yüzlü bir şekilde vatandaşlar ve partilileriyle beraberken 12 Kasım'da ani bir kararla istifa etti. İstifa eden başkanın yerine il başkanlığı görevini vekaleten Mehmet Savurgan'ın yürüteceği bildirildi.


DETAY VERMEDİ


Ali Çetinbaş, istifası üzerine yaptığı yazılı açıklamada, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'le yapmış olduğu görüşme sonucu bugün itibariyle İl Başkanlığı görevinden ayrıldığını belirtmiş detaylı bir bilgi vermemişti.


Çetinbaş açıklamasında “Yapmış olduğum bu görevi ömrüm boyunca onurla taşıyacağımı ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın istikametinden ayrılmayacağımı bilmenizi isterim. Hakkınızı helal ediniz. Baki selam ve muhabbetle” ifadelerini kullandı.


Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş birgün önce  sosyal medya hesabından fidan dikme etkinliğinin fotoğraflarını paylaşmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi