ACI HABER 6 ŞEHİDİMİZ VAR 70' DE YARALI

Türkiye 10.10.2019 - 17:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2797+ kez okundu.
 

ACI HABER 6 ŞEHİDİMİZ VAR 70' DE YARALI

Suriye'de terör örgütlerince işgal edilen bölgelerden atılan havan mermileri sonucu Akçakale, Ceylanpınar ve Nusaybin'de toplam 6 kişi şehit olurken 70 kişi de yaralandı. MSB'den yapılan açıklamada, "Sivilleri katleden PKK/PYD-YPG’li teröristler ve mevzileri tespit edilerek ateş destek vasıtaları ile imha edildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, bundan sonra da kalmayacak!" denildi. Suriye'de terör örgütlerince işgal edilen bölgelerden atılan havan mermileri sonucu Akçakale ve Nusaybin Ceylanpınar 6 kişi şehit olurken 70 kişi de yaralandı. MSB'den yapılan açıklamada, "Sivilleri katleden PKK/PYD-YPG’li teröristler ve mevzileri tespit edilerek ateş destek vasıtaları ile imha edildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, bundan sonra da kalmayacak!" denildi.

Suriye'de terör örgütlerince işgal edilen bölgelerden atılan havan mermileri sonucu Akçakale, Ceylanpınar ve Nusaybin'de toplam 6 kişi şehit olurken 70 kişi de yaralandı. MSB'den yapılan açıklamada, "Sivilleri katleden PKK/PYD-YPG’li teröristler ve mevzileri tespit edilerek ateş destek vasıtaları ile imha edildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, bundan sonra da kalmayacak!" denildi.


Suriye'de terör örgütlerince işgal edilen bölgelerden atılan havan mermileri sonucu Akçakale ve Nusaybin Ceylanpınar 6 kişi şehit olurken 70 kişi de yaralandı. MSB'den yapılan açıklamada, "Sivilleri katleden PKK/PYD-YPG’li teröristler ve mevzileri tespit edilerek ateş destek vasıtaları ile imha edildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, bundan sonra da kalmayacak!" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi