53.KOLORDUDAN RİZE'DE ÖRNEK DAVRANIŞ

Spor 18.11.2019 - 09:27, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2312+ kez okundu.
 

53.KOLORDUDAN RİZE'DE ÖRNEK DAVRANIŞ

Rizespor'un en geniş kitleye sahip taraftar grubu 53.Kolordu, bugün Rize Memişağa parkında bulunan Kızılay Kan Merkezine kan bağışında bulunarak örnek bir davranış sergiledi.   Hafta içinde organize olan grup üyeleri hem kan bağışında bulunup hem de kan bağışı konusunda farkındalık yaratmayı başardı. Rize halkınında dikkatini çeken bu örnek davranışta çok sayıda bağışta bulunuldu.   Sadece tribünlerde değil bir çok sosyal sorumluluk projelerinde bulunan 53. Kolordu grubu bu tür organizasyonların artarak devam edeceğini ve benzer faaliyetlerde bulunacağını bildirdi.  

Rizespor'un en geniş kitleye sahip taraftar grubu 53.Kolordu, bugün Rize Memişağa parkında bulunan Kızılay Kan Merkezine kan bağışında bulunarak örnek bir davranış sergiledi.

 

Hafta içinde organize olan grup üyeleri hem kan bağışında bulunup hem de kan bağışı konusunda farkındalık yaratmayı başardı. Rize halkınında dikkatini çeken bu örnek davranışta çok sayıda bağışta bulunuldu.

 

Sadece tribünlerde değil bir çok sosyal sorumluluk projelerinde bulunan 53. Kolordu grubu bu tür organizasyonların artarak devam edeceğini ve benzer faaliyetlerde bulunacağını bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi